• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

Jaarlijks maakt de afdeling Stadsbeheer van de Gemeente een overzicht van wat ze in welke wijk gaan oppakken. Voor Paddepoel staan de volgende projecten op het programma:
1) De Plutolaan willen we na Warmtestad afronden door o.a. de overlastgevende perenbomen te kappen en te vervangen voor duurzame exemplaren (25 - 30 stuks). Dit gaat we uitgebreid met bewoners communiceren.
2) Van de Lierstraat en Weegschaalstraat willen we na de stormschade van een paar jaar geleden de boomstructuur vervangen: kappen en herplant. Dit gaan we combineren met aanpak straat, stoep, parkeren, lichtmasten, straatkolken. We hebben op dit moment de aanpak zoals Uranusstraat en Jupiterstraat van een aantal jaren geleden voor ogen. Uiteraard gaan we dit met de bewoners communiceren.
3 Iets vergelijkbaars willen we met de Wegalaan. In ieder geval gaan we dit jaar voorbereiden, en misschien ook uitvoeren. Anders wordt het 2022.
$)Ook wordt er een speelplek vervangen. We pakken drie groenvakken aan.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn