wijkraad

logo
Hieronder leest u wie de leden van de Wijkraad Paddepoel.
In het kort stellen zij zich aan u voor.

Rick Valk (bestuurslid)

afbeelding 9 Wijkraadslid Rick Valk

In het begin van 2021 ben ik lid geworden van Wijkraad Paddepoel. In december 2020 las ik dat de wijkraad op zoek was naar nieuwe leden, voor mij leek dit een leuke uitdaging. Vanaf dat moment heb ik mee vergaderd in de maandelijkse vergaderingen. Dit beviel mij en in februari ben ik met veel plezier aan de wijkraad toegetreden. Ik ben blij dat ik met mijn jonge visie de wijk kan helpen.

Lees meer...

René Raap (Voorzitter)

rene

In het najaar van 2018 ben ik kandidaat-bestuurslid geworden van Wijkraad Paddepoel. Ik wilde me al langer nuttig maken voor de wijk, dus toen ik gevraagd werd voor de wijkraad, hoefde ik daar niet over na te denken. De kennismakingsperiode beviel beide partijen erg goed en sinds voorjaar 2019 ben ik officieel wijkwijkraadslid; en niet alleen de nieuwste, maar ook de jongste.

Meer over René

Lees meer...

Reinder Gooijaarts (Secretaris)

reinder

30 jaar geleden woonde ik in de Kerklaan en was Paddepoel de doorgang onder het spoor die ik nooit gebruikte. Dit veranderde toen ik hier kwam wonen. De eerste indruk van Paddepoel was: zo groen, parkachtig en een veel beter winkelaanbod dan ik had gedacht. Wel schrok ik van de verpaupering en overlast als je onder het spoor doorging vanaf de Kerklaan. Dit is inmiddels gelukkig opgelost door de nieuwbouw aan de Grote Beerstraat en het Bessemoerpark, maar wel ten koste van heel veel groen in de Grote Beerstraat. De compensatie in het Bessemoerpark vind ik tot nu toe nogal karig.

Meer over Reinder

Lees meer...

Berrie Kuilman (Penningmeester)

berrie

Huis, straat, buurt, wijk, stad, provincie, land, werelddeel, wereld; allemaal met elkaar verbonden en van invloed op je welvaart en welzijn. Door buitenshuis actief te zijn op een van deze gebieden maak je binding en deze binding met anderen geeft je een breder thuisgevoel. Je buurt, je wijk heeft daar een belangrijke plek in. Ik werk graag mee aan meer schoonheid, gezelligheid, goede bereikbaarheid, zicht op groen en aandacht voor wandel- en fietsverbindingen in Paddepoel en omgeving.

Meer over Berrie

Lees meer...

Hans Berends (Bestuurslid)

afbeelding 19 Wijkraadslid Hans Berends

Begin 2021 ben ik lid geworden van Wijkraad Paddepoel. Vorig jaar zag ik de oproep in deze krant, dat er bestuursleden werden gezocht. Daar heb ik op gereageerd en sindsdien heb ik een paar online vergaderingen bijgewoond. Tijdens de laatste vergadering ben ik tot het bestuur toegereden. Fijn dat ik iets voor de wijk kan betekenen.

Lees meer...

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
Binnenkort gaat Co-Creatie Paddepoel weer volop aan de slag. Volg alle informatie hierover op de site en in de wijkkrant Nummer1.
Co-Creatie herkent u voortaan aan het nieuwe logo dat u hieronder ziet afgebeeld.

        Logo CCreatie wit

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn