wijkraad

rene

In het najaar van 2018 ben ik kandidaat-bestuurslid geworden van Wijkraad Paddepoel. Ik wilde me al langer nuttig maken voor de wijk, dus toen ik gevraagd werd voor de wijkraad, hoefde ik daar niet over na te denken. De kennismakingsperiode beviel beide partijen erg goed en sinds voorjaar 2019 ben ik officieel wijkwijkraadslid; en niet alleen de nieuwste, maar ook de jongste.

Meer over René

In 2012 hebben mijn vrouw en ik een huis gekocht in Paddepoel-Noordoost. Na enkele maanden klussen konden we er nog voor de kerst in. We wonen er met veel plezier, inmiddels samen met onze kinderen van 6 en 4. In het dagelijks leven werk ik vanuit mijn eigen onderneming als tekstschrijver en communicatiespecialist.

En zijn taken

Vanwege mijn achtergrond en persoonlijke interesse richt ik me als wijkraadslid op communicatie en duurzaamheid. Op dit laatste vlak gebeurt er veel in de wijk: verschillende wijkbewoners zetten zich vol enthousiasme in voor eigen initiatieven, als wijkraad volgen we dit en waar nodig geven we onze steun en input. Qua communicatie wil ik de wijkraad graag beter in beeld brengen bij de wijkbewoners, niet alleen om u te informeren, maar nog meer om naar u te luisteren. Voor ons als wijkraad is uw input van groot belang, daarom zien we u graag op onze wijkraadsvergadering.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn