wijkraad

berrie

Huis, straat, buurt, wijk, stad, provincie, land, werelddeel, wereld; allemaal met elkaar verbonden en van invloed op je welvaart en welzijn. Door buitenshuis actief te zijn op een van deze gebieden maak je binding en deze binding met anderen geeft je een breder thuisgevoel. Je buurt, je wijk heeft daar een belangrijke plek in. Ik werk graag mee aan meer schoonheid, gezelligheid, goede bereikbaarheid, zicht op groen en aandacht voor wandel- en fietsverbindingen in Paddepoel en omgeving.

Meer over Berrie

Mijn naam is Berrie Kuilman. Ik woon nu twaalf jaar in deze wijk, voor mij een rustige woonwijk dichtbij het centrum. Ik ben sinds een half jaar met pensioen, ik was actief in de maatschappelijk zorg. Nu heb ik meer tijd voor hobby’s, fietsen, klussen, gitaar spelen en je bemoeien met je omgeving. Ik ben vorig jaar door interesse in de ombouw en aanpassing van de westelijke ringweg met de wijkraad in aanraking gekomen.

En zijn wensen

Ik zou het ook erg leuk vinden als we in wijk meer gaan doen met onze straatnamen. Inhoudelijk meer weten en laten zien over sterrenbeelden en hoe we daar speels, een beetje kunstzinnig en misschien ook nog wetenschappelijke verbeelding aan kunnen geven. Maar ook in andere associaties, bijvoorbeeld zonnebloemen op de middenberm van de Zonnelaan.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
 
        Logo CCreatie wit
 
Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn