wijkraad

afbeelding 9 Wijkraadslid Rick Valk

In het begin van 2021 ben ik lid geworden van Wijkraad Paddepoel. In december 2020 las ik dat de wijkraad op zoek was naar nieuwe leden, voor mij leek dit een leuke uitdaging. Vanaf dat moment heb ik mee vergaderd in de maandelijkse vergaderingen. Dit beviel mij en in februari ben ik met veel plezier aan de wijkraad toegetreden. Ik ben blij dat ik met mijn jonge visie de wijk kan helpen.

Meer over Rick
Ik kom oorspronkelijk uit Zwolle, in 2018 ben ik voor mijn studie naar Groningen verhuisd. Eerst heb ik een korte periode in Selwerd gewoond, daarna ben ik verhuisd naar Paddepoel-Noord, dicht bij Zernike Campus. Ik studeer sinds 2019 Spatial Planning & Design (planologie) op de Rijksuniversiteit, vandaar ook mijn interesse voor groepen zoals de wijkraad. Verder heb ik een tijd mijn eigen bedrijf gehad in Groningen, en werk ik tegenwoordig als zzp’er bij verschillende bedrijven. Ik houd van actief zijn en ben daarom ook altijd bezig met allerlei verschillende dingetjes.

Mijn doel
Mijn ambitie ligt in ruimtelijke ontwikkeling. In de wijkraad ben ik dus vooral bezig met de ruimtelijke ontwikkeling in en buiten Paddepoel. Wat zou goed zijn voor Paddepoel, wat voor effecten zullen nieuwe ontwikkelingsplannen hebben op onze wijk, wat mist onze wijk, en dat soort zaken. Verder vind ik participatie erg belangrijk, een fijne en mooie leefomgeving creëer je samen. Daarom probeer ik mij ook zoveel mogelijk in te zetten bij bijvoorbeeld vrijwilligerswerk en andere initiatieven. Ik ben er van overtuigd dat ik met mijn kennis van ruimtelijke ontwikkeling, mijn jonge blik op de wijk, en mijn goede humeur een waardevolle bijdrage aan Paddepoel kan leveren.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn