Rondom de kern van onze wijk
Op 1 maart was het weer de eerste maandag van de maand, dus werd de sirene getest en kwam de wijkraad ’s avonds bijeen. Met slechts enkele ingekomen stukken konden we ons deze avond richten op verschillende andere zaken die momenteel van belang zijn voor Paddepoel. Ook trad aan het einde van de vergadering Rick Valk als zesde lid toe tot de wijkraad. Daarmee zitten we weer op een mooi aantal wijkraadsleden!

Kloppend Hart Paddepoel
Door omstandigheden liggen de plannen met betrekking tot het winkelcentrum momenteel stil. Maar twee projecten rondom het winkelcentrum gaan wel door. Dit zijn de bruggetjes over het water naar de sportvelden en de Bekenkampschool en de aanpak van het groen tussen de Caspomorflats. Ook de plannen voor de herinrichting van de Zonnelaan kunnen desondanks doorgang vinden.

Stadsdeeloverleg
Meerdere zaken die onze wijk raken kwamen aan de orde tijdens de bespreking van het laatste stadsdeeloverleg. Bij deze bijeenkomst met andere wijkorganen uit Stadsdeel West werden de volgende zaken besproken: werkzaamheden stadsbeheer, uitrol betaald parkeren, spoorlijn Zernike, hoogbouw Reitdiepzone en aanleg warmtenet. De overige wijkraadsleden werden hierover door de voorzitter en de penningmeester bijgepraat.

Omgevingsplan
Aspirant wijkraadslid Rick Valk lichtte ons in over de stand van zaken omtrent de pilot omgevingsplan. Elders op deze pagina vindt u hierover meer informatie. Als wijkraad zien we het belang van dit plan en daarom zullen de komende tijd meerdere wijkraadsleden zich aanmelden om deel te nemen. Ook roepen we geïnteresseerde burgers van harte op om mee te doen.

Heeft u een bericht voor de wijkraad of wilt u een onderwerp aan de orde stellen, dan horen we het graag. U kunt uw inbreng aan ons doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn