Redactie wijkkrant

WIJKKRANT OVERZICHT 2011

nummer_1_-_februari_2011

Onderstaand publiceren wij het overzicht van de data waarop onze wijkkrant zal verschijnen; daarin opgenomen zijn tevens de uiterste data van inlevering kopij. De wijkkrant kent maandelijks een oplage van 9000 exemplaren. De redactie stelt het zeer op prijs tijdig over informatie te beschikken. Er valt veel meer achtergrondnieuws voor onze bewoners te melden en wij nodigen instanties bij deze van harte uit samen met ons het nieuws te maken. De krant kan echter niet bestaan zonder adverteerders. Adverteren kan op verschillende wijzen. U heeft een onderneming of uw instelling wil onderwerpen onder de aandacht brengen. Adverteer dan en breng uw product onder de aandacht van onze samenleving!


Onder lees meer het overzicht van 2011

Lees meer...

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn