Ontwikkelingen

Grijp naar de sterren in Paddepoel-Zuid

Orion, gedurfd en ambitieus

Orion is een woontoren die gebouwd wordt in opdracht van woningcorporatie In op de locatie van de voormalige Morgensterkerk, daar waar de Grote Beerstraat en de Orionlaan elkaar kruisen. Het project met de woontoren is gedurfd en ambitieus, maar het biedt ook veel: 19 bouwlagen inclusief parkeerkelder en 67 appartementen in een mix van koop en huur. Op de eerste en tweede bouwlaag komen wooneenheden voor cliƫnten van de stichting Noorderbrug. Op de begane grond is ruimte voor kleinschalige commerciƫle activiteiten en dienstverlening.

Lees meer...

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn