Kunst in de wijk

martha_salustiano_-_atelier_zonneschijnSalustiano is afkomstig van het eiland Curaçao en begon in 1975 te werken met klei. In 1977 kwam hij met een beurs naar Nederland om lessen in glazuren te volgen. Terug op Curaçao ging hij vanaf 1978 vrije vormen maken. Sinds 1986 woont en werkt Salustiano in Nederland.

De kunstenaar wordt geïnspireerd door de multiculturele samenleving.

Foto-impressie: klik hier

kunst_atelier_zonneschijn_-_salustiano_marthaMet zijn werk wil hij de kleurrijke band van de mensen onderling laten zien. Tevens geeft hij daarmee uitdrukking aan zijn gevoel van warmte, liefde en vrijheid. In zijn werk is zijn afro-indiaanse achtergrond sterk aanwezig.

In Nederland heeft Salustiano Martha  op verschillende plaatsen geëxposeerd. In 1998 won hij als beste deelnemer van de Euregio Kunstmanifestatie in Enschede de LBS-prijs.

 

Alles over de kunstenaar: klik hier

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn